Lomtalanítás Budapest. Bútorok és lomok elszállítása kedvező fix áron. Hívjon: +36 20 567 8880 vagy Írjon nekünk: petreslomi@gmail.com

Minden lomtalanításból származó hulladék csak és kizárólag hivatalos hulladékkezelő telepen van elhelyezve.

Lomtalanítás Budapest egész területén és annak vonzáskörzetében végezzük már évek óta.

Lomtalanítás Budapest egész területén és Pest megyében, tehát minden kerületben végzünk teljes vagy részleges kiürítést lakás vagy ház esetében is. Szinte mindent elszállítunk a felesleges bútorokat, elektronikai eszközöket, ruhákat, stb.! Kivételt képez a veszélyes hulladék. Fix köbméter áron dolgozunk, ezért minden bútort szétszerelünk legyen az ágy, szekrénysor vagy akár konyhabútor.

A lomtalanítás Budapesten is fix köbméter áron történik. Ezért nincsenek rejtett plusz költségek.

Amiért önnek nem kell pluszban fizetni hisz az ár már tartalmazza:

-a munkához szükséges munkaerőt mi biztosítjuk az emberek száma semmit nem változtat az áron

-ha a munka jellegéből adódóan zsákolásra van szükség a zsákolást is elvégezzük és a zsákokat is mi biztosítjuk

-nincs kiszállási és óradíj, de az emeletekért sem számolunk fel külön költséget.

Lakáskiürítés teljes vagy részleges megoldása gyorsan és hatékonyan.

Teljes lakás vagy ház kiürítését is vállaljuk. Sürgős esetben akár a megrendelés napján is elkezdhetjük a lomtalanítást. A hosszú évek során cégünk egyszer sem késett, mindig a megadott címre pontosan érkezett. Sőt általában előbb érkezünk meg mint a megrendelő és inkább mi várakozunk mint az ügyfél, hiszen a budapesti forgalom igen kiszámíthatatlan ezért ezt minden esetben számításba vesszük.

Fővárosi lomtalanítás

A munkánkat minden esetben 3.5 tonnás furgonnal végezzük.

Fővárosunk adottságai miatt, a belvárosban csak ezzel a 3.5t-as össztömegű furgonnal lehet szinte minden címet megközelíteni. A maximális elszállítási kapacitása 12 köbméter vagy 1.2 tonna.

Lomtalanítás Budapest
Fővárosi lomtalanítás

Ha olyan területen található az ingatlan amely behajtási engedélyhez kötött abban az esetben a megrendelő feladata annak kikérése a megfelelő hatóságtól. A parkolási lehetőségek előrejelzését előre is köszönjük.

lakaskiurites
Lakáskiürítés

A környezetünk tisztaságának megtartása érdekében csak és kizárólag hivatalos hulladékkezelő telephelyekre szállítjuk és ott adjuk le a lomtalanításból elszállított hulladékot.

Scroll to Top